Der er kun to modstande tilbage, før Bitcoin indstiller friske all-time højder

Bitcoin har set en hidtil uset volatilitet i løbet af de sidste par dage, hvor dens opstigning nåede et kogepunkt i går aftes, da tyre steg op og sendte den til at flyve til højder på $ 18.600

Salgspresset her var ret intenst og fik det hurtigt til at se et salg
Inden for få minutter faldt prisen fra højder på $ 18.600 til laveste på $ 17.400, med støtten her, der udløste en skarp rebound
Det har siden stabiliseret sig og konsolideres lige under $ 18.000, hvor de kortsigtede tekniske udsigter forbliver stærke
En analytiker bemærker nu, at der kun er to vigtige modstandsniveauer tilbage, før kryptokurrency sætter nye all-time højder
Disse niveauer kan brydes hurtigere end investorerne forventer

Mens han delte sine tanker om, hvor Bitcoin Evolution kan udvikle sig på kort sigt, forklarede en analytiker, at der kun er to modstandsniveauer tilbage, før det sætter nye, heltidshøjder.

Bitcoin har set nogle vilde prishandlinger gennem de sidste par dage og uger. Tyre har forsøgt at kontrollere sin tendens og sendt den til højder på $ 18.600 sent i går aftes.

Disse højder var dog kortvarige, og en massiv tilstrømning af salgstryk stoppede kryptovalutaen i dens spor. Inden for få minutter faldt prisen over $ 1.000 og kastede sig ned i regionen med lavere $ 17.000.

Det er siden kommet tilbage og er blevet konsolideret under $ 18.000.

En erhvervsdrivende bemærker nu, at der virkelig kun er to modstandsniveauer tilbage, som kryptoen skal bryde for at den kan sætte nye højder.

Han peger på $ 18.900 og $ 20.000 og bemærker, at over dette niveau er det klar himmel indtil næsten $ 24.000.

Fordi tyre har vist styrke de sidste omkring 80 dage, er der en stærk mulighed for, at et skub op mod dette niveau er nært forestående på kort sigt.
Bitcoin trækker sig tilbage fra daglige højder, når sælgere prøver at vende opadgående tendens

Bitcoins uptrend blev overophedet i går aftes, da tyre sendte den til $ 19.000. Det handler nu markant ned fra disse højder.

I skrivende stund handles BTC med knap 1% til den nuværende pris på $ 17.530. Dette markerer en lille stigning fra daglige nedture på $ 17.400, men en næsten fuld sletning af gevinsterne set, da den sendte sin „V-formede“ opsving i går aftes.
Analytiker: BTC har kun to modstandsniveauer tilbage før nye højder

”BTC: Bare tryk på udvidelsen 1 til 1 fra marts-august-løbet. Der er ikke meget at lege med mere med hensyn til mål. Kun to niveauer tilbage er 18900 (højeste ugentlige lukning) og 20k (ATH). 1.618 udvidelse @ 23.775k. ”

Medmindre tyre vender skaden, der er gjort ved sidste aftenes salg, er der en mulighed for, at Bitcoin vil se yderligere kortvarig ulempe, før de tester disse modstandsniveauer.